ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود | اعلام چگونگی محدوده‌بندی مدارس ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور | اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگار‌های الکترونیک ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال
سرخط خبرها

خطرات ایستاده آب خوردن چیست؟

  • کد خبر: ۸۹۷۳۲
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۳
خطرات ایستاده آب خوردن چیست؟
قطعا نوشیدن آب برای سلامتی ما اهمیت بسیار زیادی دارد اما باید سعی کنیم که به شکل مناسب از آن استفاده کنیم تا آسیبی به بدن وارد نشود و از حداکثر فواید آن بهره مند شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، هنگامی که ایستاده آب می نوشیم، به بدنمان آسیب وارد می شود و اثرات منفی به ما غلبه می کند. زمانی که می ایستیم، بدن و بافت ها در حالت تنش و فشار هستند و باعث می شود که آب به سرعت به پایین بدن برود و تعادل مایعات موجود در بدن به هم بریزد.

عاملی برای التهاب مفصل

هنگامی که ایستاده آب می خورید آب به سرعت به پایین بدن می رود و داخل مفصل ها تجمع می کند که باعث احتمال ابتلا به التهاب مفصل خواهد شد.

برطرف نشدن تشنگی

حتی اگر به صورت ایستاده یک لیوان کامل هم آب بنوشید، به دلیل اینکه پوزیشن درست ندارید، تشنگی تان برطرف نمی شود. پس بهتر است بنشینید، چند جرعه آب بنوشید و تشنگی تان را کاملاً برطرف کنید.

ایجاد تنش در بدن

اگر ایستاده آب بنوشید، بدن و عضلات در وضعیت دائمی تنش هستند اما اگر نشسته آب بنوشید، بدن ریلکس و آرام است و می تواند مایعات را با سرعت بهتری جذب کند.

تجمع آب در دیواره شکم

هنگامی که ایستاده آب می نوشید، آب سریع پایین می رود و به دیواره های شکم پاشیده شده و در آنها جمع می گردد و باعث یک نوع ساییدگی شده و همین نوع وارد شدن آب، به سیستم گوارش آسیب وارد می کند و دیواره های شکم نیز تحت تاثیر قرار می گیرند.

تاثیر روی عملکرد کلیه

نوشیدن آب هنگام ایستادن باعث می شود که کلیه های شما نتوانند به شکل مناسب آب را تصفیه کنند و در نتیجه آلودگی ها داخل آب باقی می مانند و وارد مثانه می شوند و اختلالات ادرار و مشکلات جدی تر به کلیه ها وارد می گردد و یک آسیب دائمی را به همراه خواهد داشت.

عدم جذب مواد مغذی موجود در آب

هنگامی که ایستاده آب بنوشید، بدن تحت فشار است. باید بنشینید، عضلات و بدن خود را ریلکس نگه دارید و روی هضم و گوارش مایعات با سرعت آرام تر و ریلکس تر تمرکز کنید.

عاملی برای سوزش معده و زخم معده

نوشیدن آب به صورت ایستاده فشار زیادی به معده وارد می کند، زیرا به یکباره وارد آن می شود، باعث آسیب اسفنگتر و مفصل شکم خواهد شد و احساس سوزش به دلیل بالا آمدن اسید معده را به وجود می آورد.

ضعف استخوانی

از آنجایی که هنگام نوشیدن آب پوزیشن اشتباه دارید، ممکن است به ضعف استخوان مبتلا شوید.

محرک های غلط به سیستم عصبی

ایستاده آب نوشیدن تنش و فشار زیادی به بدن و ماهیچه وارد می کند و سیستم عصبی را تحت فشار قرار می دهد و باعث می شود که بدن نتواند به خوبی خودش را با طبیعت و محیط اطراف وفق دهد.

به هم خوردن تعادل سطح اسید در بدن

اینکه شما بنشینید و به آرامی چند جرعه آب بنوشید، باعث می شود که سطح اسید بدن تان متعادل باشد که در غیر این صورت، میزان اسید به هم می خورد.

سوء هاضمه

نوشیدن آب به صورت ایستاده، سیستم گوارشی را به هم می ریزد. به خاطر همین فشار و سرعت بالای وارد شدن آب به شکم، آسیب زننده است و پروسه گوارش را مختل خواهد کرد.

خطر برای ریه

هنگامی که شما ایستاده آب می نوشید، مواد مغذی و ویتامین ها به کبد و سیستم گوارش نمی رسند و سرعت متعادل به هم می خورد و همین عاملی برای خطرات ریه و قلب خواهد بود، زیرا سطح اکسیژن به هم خواهد ریخت.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->